JIJ BENT NU OP PAGINA

RIJOPLEIDING AUTO

" DE CORRECTE KEUZE " 

WIE ZIJN WIJ?

Autorijschool Correct is in 2004 opgericht en sindsdien gegroeid tot een begrip in de regio. 

Bij ons staat de leerling centraal. Wij hanten een persoonlijke aanpak en een no-nonse mentaliteit.

BENZINE SCHAKELAUTO'S - ELEKTRISCHE AUTOMAAT

Ons wagenpark is voorzien van auto's met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen.

Wij geven schakelrijles in een Volkswagen Golf en automaatrijles in een Renault Zoë.

EXAMEN ROUTES

Veelal worden bij het CBR vaste routes gereden. Wij implementeren deze routes in de rijlessen. Zo is het afrijden bekend terrein voor jou.

TUSSENTIJDSE TOETS

Wij zullen onze leerlingen altijd adviseren de tussentijdse toets te rijden. Je weet dan bij het praktijkexamen hoe alles in zijn werk gaat en als je slaagt bij de tussentijdse toets heb je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen!

VEILIGHEID VOOR ALLES

Wij vinden veiligheid belangrijk. Daarom voldoen onze lesauto's aan de hoogste veiligheidsnormen.

RIJBEWIJSAPP

Bij Autorijschool Correct werken wij met de RijbewijsApp. Zo kun je ten alle tijden zien hoeveel rijlessen je hebt gereden en wanneer de rijlessen en examens gepland staan!

HET RIJBEWIJS

Uiteindelijk draait alles om het halen van het rijbewijs. Wij zullen we alles aan doen om dit traject met jou samen te doorlopen. Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met de rijlessen!

WAT KAN JIJ VERWACHTEN AUTORIJSCHOOL CORRECT.

RIJSCHOOL CORRECT STREEFT NAAR DE BESTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING. WIJ ZULLEN ALLES IN WERKING STELLEN OM JOU OPWEG TE HELPEN NAAR HET RIJBEWIJS.

Wij starten altijd met een starterspakket. Dit zijn de eerste 10 lesuren. Na deze 10 lesuren kunnen wij een passend advies geven welk vervolgpakket het meest geschikt is. 
Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid de rijlessen los te pakken maar met een pakket ben je goedkoper uit! 

De prijzen staan in het menu onder ‘prijzen – auto’.

Bij Rijschool Correct duurt een rijles echt nog 60 minuten. Mochten wij onverhoopt een tussenstop moeten maken gaat dit niet ten koste van jouw rijtijd. 

Bij Rijschool Correct hebben wij ervoor gekozen om geen slagingsgarantie te geven. Dit omdat wij samen met jou kijken naar het beste moment om af te rijden. Een slagingsgaranatie moet in de prijs gecalculeerd worden en dat vinden wij niet wenselijk. 

De rijtijden stem je samen met jouw instructeur af. Over het algemeen rijden wij van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 18 uur en op de zaterdag van 9 uur tot 13 uur.

Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10 uur tot 16 uur. 

Wij plannen samen met jou een herexamen in. 95% van de leerlingen slaagt tijdens de eerste herkansing! 

Bij Rijschool Correct werken we met facturen die je via de mail ontvangt. Deze kun je dan betalen via de doorgestuurde Tikkie link of via bankoverschrijving. 

Het vervolgpakket (A, B, C en D) factureren wij altijd in termijnen. Als je ervoor kiest om het pakket in 1 x te betalen krijg je korting van 5%. 

Mocht een geplande rijles niet door kunnen gaan dan kun je deze zonder problemen 24 uur voor aanvang van de rijles kosteloos annuleren. 

Mocht de rijles zonder geldige reden niet door kunnen gaan en binnen 24 uur van de geplande rijles dan zijn wij genoodzaakt de rijles in rekening te brengen. 

Wij rijden in midden Limburg. Ons gebied strekt zich ongeveer van Maasbracht tot Reuver. 

BEN JIJ "CORRECT" OVERTUIGD...

MELD JE DAN VANDAAG NOG AAN!