JIJ BENT NU OP PAGINA

SCOOTER RIJLESSEN.

" DE CORRECTE KEUZE " 

WIE ZIJN WIJ?

RIJSCHOOL CORRECT IS IN 2004 OPGERICHT EN SINDSDIEN UITGEGROEID TOT EEN BEGRIP IN DE REGIO. 

MODERNE MOTOREN

RIJSCHOOL CORRECT BESCHIKT OVER MODERNE SCOOTERS. ZO BEN JE GEGARANDEERD VAN EEN COMFORTABELE RIJLES, EN EEN BETROUWBARE MOTOR TIJDENS HET EXAMEN.

EXAMEN ROUTES

BIJ HET CBR WORDEN VEELAL VASTE ROUTES GEREDEN. BIJ RIJSCHOOL CORRECT WORDEN DEZE ROUTES OOK TIJDENS DE RIJLESSEN GEREDEN. ZO BEN JIJ ALS LEERLING ONBEWUST TOCH AL BEZIG MET HET RIJDEN VAN EXAMENROUTES EN ZULLEN DEZE VERTROUWD AANVOELEN. 

THEORIE

VOOR JE KAN STARTEN MET LESSEN, MOET JE IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN THEORIECERTIFICAAT. DIT CERTIFICAAT IS 1,5 JAAR GELDIG. DE MEESTE LEERLINGEN KIEZEN VOOR ZELFSTUDIE. HET THEORIEPAKKET (THEORIEBOEK INCL. INLOGKAART) KOST €25,-

VEILIGHEID VOOR ALLES

RIJSCHOOL CORRECT STELT HOGE VEILIGHEIDSEISEN. ZO ZAL DE INSTRUCTEUR ZORG DRAGEN DAT JIJ ALS LEERLING VEILIG EN VERANTWOORD AAN HET VERKEER DEELNEEMT. TEVENS RIJDEN WIJ UITSLUITEND MET VOERTUIGEN DIE AAN DE HOOGSTE NORM VOLDOEN WAT BETREFT VEILIGHEID. 

PRAKTIJKEXAMEN

HET PRAKTIJKEXAMEN DUURT IN TOTAAL 45 MINUTEN WAARVAN ONGEVEER 30 MINUTEN RIJTIJD. TIJDENS HET ONDERDEEL VERKEERSDEELNEMING WORDT JE ONDERANDERE GETOETST OP BEHEERSING, VEILIGHEID EN SOCIAAL RIJGEDRAG.

HET RIJBEWIJS

Bij ons staat de leerling centraal. Wij hanten een persoonlijke aanpak en een no-nonse mentaliteit.

WAT KAN JIJ VERWACHTEN VAN AUTORIJSCHOOL CORRECT.

RIJSCHOOL CORRECT STREEFT NAAR DE BESTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING. WIJ ZULLEN ALLES IN WERKING STELLEN OM JOU OPWEG TE HELPEN NAAR HET RIJBEWIJS.

WIJ HEBBEN MEERDERE PAKKETTEN TEGEN VERSCHILLENDE PRIJZEN. BEKIJK ONZE PRIJZEN OP DE TARIEVENPAGINA.

BIJ RIJSCHOOL CORRECT DUURT EEN RIJLES ECHT NOG 60 MINUTEN. WIJ NEMEN GEEN PAUZE TIJDENS DE RIJLES. MOCHTEN WIJ ONVERHOOPT EEN TUSSENSTOP MOETEN MAKEN, GAAT DIT NIET TEN KOSTE VAN JOUW RIJTIJD

BIJ RIJSCHOOL CORRECT KIEZEN WIJ ERVOOR OM GEEN ‘SLAGINGSGARANTIE’ TE GEVEN. DIT OMDAT WIJ SAMEN MET JOU KIJKEN NAAR HET BESTE MOMENT OM AF TE RIJDEN. EEN SLAGINGSGARANTIE MOET IN DE PRIJS GECALCULEERD WORDEN. DIT VINDEN WIJ NIET WENSELIJK. 

DE RIJTIJDEN STEM JE SAMEN MET JOUW INSTRUCTEUR AF. SCHIKT HET OVERDAG NIET EN KOMT S’AVONDS BETER UIT? DAN KUN JE DIT MET DE MONTEUR AFSTEMMEN. TELEFONISCH ZIJN WIJ OP MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN 09:00 TOT 15:00 BESCHIKBAAR. 

WIJ PLANNEN SAMEN MET JOU EXTRA LESSEN IN EN PLANNEN VERVOLGENS EEN HERKANSING. 95% VAN DE LEERLINGEN SLAAGT TIJDENS DE EERSTE HERKANSING!

BIJ RIJSCHOOL CORRECT KUN JE IN TERMIJNEN BETALEN GEDURENDE DE RIJLESSEN. BETAAL JE ALLES VOORAF? DAN KRIJG JE KORTING OP DE PAKKETPRIJZEN!

MOCHT EEN GEPLANDE RIJLES NIET UITKOMEN, DAN KUN JE DEZE ZONDER PROBLEMEN 24 UUR VOOR AANVANG VAN DE RIJLES ANNULEREN. 

MOCHT DE RIJLES ZONDER GELDIGE REDEN NIET DOORGAAN, DAN ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE RIJLES IN REKENING TE BRENGEN.

eo.

MOCHT EEN GEPLANDE RIJLES NIET UITKOMEN, DAN KUN JE DEZE ZONDER PROBLEMEN 24 UUR VOOR AANVANG VAN DE RIJLES ANNULEREN. 

MOCHT DE RIJLES ZONDER GELDIGE REDEN NIET DOORGAAN, DAN ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE RIJLES IN REKENING TE BRENGEN.

BEN JIJ "CORRECT" OVERTUIGD...

MELD JE DAN VANDAAG NOG AAN!